Menu

Opscheppers meets Arnhem

Content voor jouw restaurant

Laat jouw horecazaak uit Arnhem stralend de zomer in gaan met deze gratis fotoshoot ☀️

Opscheppers, hét full-service marketing & design bureau voor de horeca, geeft 6 gratis fotoshoots voor horecacontent weg. Op donderdag 6 juni 2024 komen wij misschien wel bij jou langs om passende content te schieten. En het beste? Het is dus geheel vrijblijvend. Check hieronder of jouw restaurant aan de voorwaarde voldoet.

Max. 15 min vanaf Arnhem Centrum te bereiken

Op donderdag 6 juni gaan we langs bij 6 restaurants om content te creëren. Om alles soepel in één dag te laten verlopen, zoeken we zaken binnen een straal. Zo kunnen we meer tijd besteden aan het maken van prachtige foto's voor jouw horecazaak!

Gemiddeld € 20-40 tafelomzet per persoon

Dit helpt ons te focussen op horecagelegenheden die echt profiteren van de beelden die we graag maken. We zoeken zaken met een goed verhaal en sterk concept. Zo kunnen we de best mogelijke content bieden die jouw restaurant verdiend.

Eigenaar/manager aanwezig

Dit stelt ons in staat om een beter inzicht te krijgen in de unieke kenmerken van jouw restaurant en samen te bepalen hoe we jouw zaak het beste kunnen presenteren. Een persoonlijke kennismaking zorgt ervoor dat de content perfect aansluit bij jouw visie en wensen.

Wat bevat deze shoot op 6 juni?

10+ professionele foto's

Na de shoot ontvang je 10 prachtige, professionele foto's die de sfeer en/of gerechten van jouw restaurant perfect vastleggen. Ideaal om je zaak in de schijnwerpers te zetten en meer gasten aan te trekken! Deze kan je zo gebruiken op je website of socials.

2 social media posts

Laat jouw restaurant schitteren op sociale media. Wij maken twee posts op maat die de unieke sfeer en gerechten van jouw zaak perfect weergeven. Kant en klaar, ready 2 go.

Korte kennismaking met Opscheppers

Ontmoet ons team en deel het verhaal achter jouw restaurant. We bespreken hoe wij je kunnen helpen met onze expertise en strategieën om jouw unieke visie en gastbeleving te versterken.

Aanmelden ⬇️

Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We verwachten een stormloop aan aanmeldingen dus het kan even duren voordat we de aanmeldingen hebben gescreend.

Formulier Gratis horeca fotoshoot

Gefeliciteerd! Je aanmelding voor de contentdag is gelukt. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op ✅

1. Kennismaking (15-30 min)
Ontmoet ons team en deel het verhaal achter jouw restaurant. Voorafgaand aan de fotoshoot organiseren we een korte kennismaking. We leren jouw horecazaak kennen, ontdekken wat jouw restaurant uniek maakt en bespreken jouw visie en sfeer. Dit helpt ons om de content perfect af te stemmen op jouw merk en doelgroep.

Onze focus ligt op het vastleggen van de authentieke sfeer en het benadrukken van de bijzondere elementen van jouw zaak. Samen zorgen we ervoor dat jouw restaurant écht gaat stralen!

2. Fotoshoot (60 min)
Het team van Opscheppers zal professionele foto’s van jouw restaurant maken. Dit omvat 10 prachtige foto’s die de unieke sfeer en culinaire ervaring van jouw restaurant vastleggen. Bedenk voorafgaand aan deze dag zelf ook wat je in beeld wil hebben.

3. Social media berichten (7 dagen)
Na de fotosessie worden er 2 social media posts gemaakt om jouw restaurant in de schijnwerpers te zetten. Deze posts zullen de hoogtepunten van jouw restaurant delen met een breder publiek. Deze posts zullen binnen een week per mail verstuurd worden.

4. Hebben we een klik?
Bevalt de samenwerking? En wil jij het beste voor jouw zaak? Dan is dit pas het begin! Opscheppers houdt van sparren en kan ondersteunen op verschillende gebieden om jouw restaurant echt op de kaart te zetten. Denk aan uitgebreide branding, effectieve emailmarketing, professionele websitebouw en optimalisatie van jouw reserveringssystemen of menukaart. Laten we dan samen de mogelijkheden verkennen – tijdens een gezellig kopje koffie!

Natuurlijk! Je kunt absoluut je eigen menu-items kiezen om tijdens de fotosessie in de schijnwerpers te zetten.

 • Overweeg gerechten te selecteren die het beste de unieke smaak en stijl van jouw restaurant vertegenwoordigen. 
 • Denk aan kleurrijke gerechten, artistieke presentaties en favorieten van je vaste gasten. 
 • Wil je liever in omzet denken? Kies dan gerechten of drankjes met de meeste marge.

   

Op die manier kunnen de foto’s een onvergetelijke indruk maken op potentiële klanten. 📸🍽️

Weet je even niet welke gerechten je moet kiezen? Wij kunnen ook nog tips geven voor gerechten die trending zijn!

Natuurlijk! We kunnen absoluut je eigen personeel opnemen in de foto’s tijdens de fotosessie. Het toevoegen van je team aan de beelden kan een persoonlijk tintje geven en de gastvrije sfeer van jouw restaurant benadrukken. Zorg ervoor dat je personeel zich comfortabel voelt en er van weet. Misschien kunnen ze zelfs hun favoriete gerechten presenteren!

Natuurlijk! Het betrekken van je trouwe gasten bij deze speciale gelegenheid kan een geweldige manier zijn om hun waardering te tonen en hen te betrekken bij de groei van jouw restaurant. Misschien kun je een selectie van vaste klanten uitnodigen om deel te nemen aan de fotoshoot en hun favoriete gerechten te presenteren. Het creëren van een gezellige en gastvrije sfeer zal zeker bijdragen aan de kwaliteit van de foto’s. 

In totaal kun je rekenen dat we ongeveer 1,5 uur op locatie zijn. Zorg ervoor dat je goed voorbereid bent en geniet van deze bijzondere gelegenheid om je restaurant te laten stralen!

Wij nemen na de inschrijving binnen een aantal dagen nog even contact met je op, maar hier alvast wat punten waar je aan kan denken:

 • Welke gerechten lopen het best? Nu of binnenkort? Denk vooruit. 
 • Welke drankjes lopen het best? Nu of binnenkort? Denk vooruit.
 • Heb je personeel die stralen!? Zouden zijn het leuk vinden om hier aan mee te werken?
 • Zijn er vaste gasten die je kan uitnodigen? Aan wie moet je het eerste denken?

Hier zijn de beschikbare tijdstippen:

 • 10:00-11:30
 • 12:00-13:30
 • 14:00-15:30
 • 16:00-17:30
 • 18:00-19:30 
 • 20:00-21:30


Na jouw aanmelding zullen wij contact met je opnemen om de tijd van ons bezoek af te spreken. We doen ons best om een tijdstip te kiezen dat het beste past bij jouw zaak.

Opscheppen over jouw zaak, dat voelt goed! Wat vinden restaurants eigenlijk over onze samenwerking?

Wat zeggen onze eigen gasten?

Lieke van Lent
Lieke van Lent
2024-04-02
Al jarenlang een fijne samenwerking met jullie. Mooi om de groei en jullie ontwikkelingen van dichtbij mee te maken. Altijd een snelle en persoonlijke service!
Vera Badovini
Vera Badovini
2024-03-29
Wij werken al een aantal jaar met plezier samen met Opscheppers! Ze werken voor ons niet alleen aan de socials en de website, maar denken op meerdere levels met ons mee om ons bedrijf/uiting van ons bedrijf naar een hoger niveau te tillen.
GLASWERK Nijmegen
GLASWERK Nijmegen
2024-03-28
Fijne gasten om mee te sparren, tof beeld te genereren en ons volledig te verzorgen op het gebied van hoogwaardige content.
Koen Van dekken
Koen Van dekken
2024-03-20
Professioneel bedrijf voor al je horeca gerelateerde zaken. Menukaarten, design, website, marketing en meer. Zeer aan te raden voor groot en klein horeca bedrijf.