Menu

Horeca website laten maken - Breng jouw zaak online tot leven.

Smaakvolle en professionele websites die de beleving van jouw zaak online verkopen.
Wij maken websites voor zaken die willen knallen!

Professionele Website op maat voor jouw horecazaak

Online zichtbaar zijn met jouw horecazaak is een absolute must. 90% van jouw nieuwe gasten zoeken je eerst online op. Daarom is het belangrijk dat je een goede indruk maakt. Opscheppers helpt je bij het ontwikkelen van een ijzersterke fundering. Menukaarten, social media, een reserveringssysteem, een razend snelle website en een sterke google optimalisatie horen daar allemaal bij. Wil jij de allerbeste ingrediënten en de meest smaakvolle website? Dan zit je goed aan tafel bij Opscheppers.

Wat doet Opscheppers

Gespecialiseerd in horeca websites

Samen werken we aan de juiste branding. De beleving van jouw gast begint bij de ervaring van jouw identiteit. Deze moet daarom helder en verzorgd zijn.

(Re)activatie van je gasten

Nieuwe gasten in je zaak is maatwerk. Daarom geloven wij niet in één formule. We creëeren samen de juiste activatie om jouw gewenste gast binnen te halen.

Ervaren sparringpartner

We ondersteunen jou in het bewaken van je uitstraling en concept. We zorgen dat jouw kanalen er top uit zien en sturen deze weer bij op het juiste moment.

Onze werkwijze
Een sterke eerste indruk voor een spetterend begin van een bezoek aan jouw zaak.

Om te zorgen voor het beste resultaat doorlopen wij altijd een aantal stappen samen met onze klanten. Op die manier zorgen we altijd voor het beste resultaat.

Neem contact met ons op door je in te schrijven via de website. Je ontvangt van ons zo snel mogelijk een bevestiging. Tijdens onze vrijblijvende kennismaking bespreken we samen de behoeftes van jouw zaak en het aanbod. De kennismaking is altijd telefonisch of online. 

Gaan we samenwerken? Dan ontvangen we graag jouw website gegevens. Vervolgens gaan we aan de slag met een smaakvol nieuw ontwerp voor jouw zaak. Wij koken, jij beoordeelt de smaak van het gerecht. Ben je akkoord met jouw nieuwe uitstraling? Dan gaan wij terug de keuken in jouw website te realiseren.

We verzorgen een heerlijke website voor jouw zaak. Van menukaarten tot reserveringssyteem. Daarnaast brengen we al jouw kanalen samen op jouw website. Een gesmeerde beleving voor gasten. Zo sta je in één keer sterk! 

Alles naar wens? Dan serveren we uit. Tijd om jouw website aan jouw gasten te serveren!

Jouw horeca website: perfect geïntegreerd met Zenchef.

Ben je op zoek naar een efficiënte en gebruiksvriendelijke horeca website die perfect samenwerkt met Zenchef, het toonaangevende reserveringssysteem? Zoek dan niet verder! Opscheppers is jouw officiële Zenchef-partner en helpt je graag met het realiseren van een website die jouw zaak naar een hoger niveau tilt.

Razendsnelle website

Een razendsnelle website staat gelijk aan goede serves aan tafel. Je wilt niet te lang wachten op je informatie.

De beste hosting

Opscheppers ontzorgt jouw volledig zodat jij je kunt focussen op je gasten. Jouw website is altijd up to date en razendsnel.

Reserveringssysteem

Hulp nodig bij een goede koppeling van jouw reserveringssysteem? Geen probleem! Die serveren we voor jou.

Online vindbaar

Jouw gasten vinden jou beter als je gezien word op Google. Opscheppers zorgt dat jij door hen gevonden wordt.

Menukaart

Even kijken wat je te bieden hebt. Laat de nieuwsgierige gast weten wat jij serveert vandaag.

Fotografie

Een eerste indruk maak je een keer. Goede foto's nodig? Die kunnen we zeker voor je opnemen in ons arrangement.

Verkopen voor de gast aan tafel zit: koppel je social media kanalen!

Opscheppers helpt je om je social media kanalen te koppelen aan je website, waardoor je een heerlijke online beleving creëert voor je gasten. Ook ben je ook altijd up to date en zien jouw gasten de laatste ontwikkelingen van jouw zaak met een live social media feed op jouw nieuwe website.

Alvast wat proeven van jouw nieuwe website?

Ben je klaar om jouw zaak naar een hoger niveau te tillen? Laat je inspireren door de smakelijke websites die we al voor andere horecaondernemers hebben ontwikkeld. Laat je ons weten wat we voor jou mogen inschenken?

Vul jouw gegevens in, dan nemen we contact met je op.

Tijd voor wat smaak.
Eindelijk een website die past bij de beleving van jouw horecazaak.