Menu

FAQ

Vragen? Ik beantwoord ze graag. Wellicht staat je antwoord hier al wel tussen. Zo niet, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Studio Nicks is een ontwerpbureau gespecialiseerd in het creëren van on- en offline ontwerpen voor de Horeca. Maar Studio Nicks aarzelt niet om ook andere ondernemers te helpen die niet in de Horeca betrokken zijn. 

Studio Nicks streeft er naar altijd het beste resultaat voor jou neer te zetten. Dit door middel van een een goede samenwerking en heldere communicatie.

Studio Nicks is een initiatief van Nick Beernink. Een ontwerper met een flinke bak ervaring. Met verschillende disciplines, opgedaan in twee opleidingen weet ik precies wat jij nodig hebt om op te vallen. 

De Horeca is mij met de paplepel in gegoten. Daarom weet ik als geen ander wat deze branche nodig heeft om hun doelgroep te bereiken. Ik denk daarom ook graag met jou mee!

Ja, Studio Nicks levert ook drukwerk. Ik streef er naar om mijn klanten zoveel mogelijk uit handen te nemen. Zo houd ik de lijntjes kort met mijn leveranciers. Deze leveren het beste drukwerk tegen de scherpste prijzen. Zo hoef jij niet meer op zoek.

Toch liever zelf je drukwerk ergens laten uitvoeren? Geen probleem. Je krijgt van mij de benodigde drukbestanden.

Voor aanvang van de werkzaamheden verlangt Studio Nicks een aanbetaling van 30% van het geoffreerde bedrag. De overige 70% dienen te worden betaald bij oplevering.