Menu

Gefeliciteerd!
Je bent aangemeld ✅

We hebben je inschrijving voor de gratis fotoshoot ontvangen. We nemen snel contact met je op om de details te bespreken en wie weet staan we 6 juni bij jou in de zaak.

LET OP: We verwachten veel aanmeldingen. Het kan even duren voordat we contact opnemen. Je aanmelding garandeert helaas nog geen definitieve plek. Wil je kans maken? Zorg dan dat je voldoet aan de voorwaarden.

1. Kennismaking (15-30 min)
Ontmoet ons team en deel het verhaal achter jouw restaurant. Voorafgaand aan de fotoshoot organiseren we een korte kennismaking. We leren jouw horecazaak kennen, ontdekken wat jouw restaurant uniek maakt en bespreken jouw visie en sfeer. Dit helpt ons om de content perfect af te stemmen op jouw merk en doelgroep.

Onze focus ligt op het vastleggen van de authentieke sfeer en het benadrukken van de bijzondere elementen van jouw zaak. Samen zorgen we ervoor dat jouw restaurant écht gaat stralen!

2. Fotoshoot (60 min)
Het team van Opscheppers zal professionele foto’s van jouw restaurant maken. Dit omvat 10 prachtige foto’s die de unieke sfeer en culinaire ervaring van jouw restaurant vastleggen. Bedenk voorafgaand aan deze dag zelf ook wat je in beeld wil hebben.

3. Social media berichten (7 dagen)
Na de fotosessie worden er 2 social media posts gemaakt om jouw restaurant in de schijnwerpers te zetten. Deze posts zullen de hoogtepunten van jouw restaurant delen met een breder publiek. Deze posts zullen binnen een week per mail verstuurd worden.

4. Hebben we een klik?
Bevalt de samenwerking? En wil jij het beste voor jouw zaak? Dan is dit pas het begin! Opscheppers houdt van sparren en kan ondersteunen op verschillende gebieden om jouw restaurant echt op de kaart te zetten. Denk aan uitgebreide branding, effectieve e-mailmarketing, professionele websites en optimalisatie van jouw reserveringssystemen of menukaart. Laten we dan samen de mogelijkheden verkennen  tijdens een gezellig kopje koffie!

Natuurlijk! Je kunt absoluut je eigen menu-items kiezen om tijdens de fotosessie in de schijnwerpers te zetten.

 • Overweeg gerechten te selecteren die het beste de unieke smaak en stijl van jouw restaurant vertegenwoordigen. 
 • Denk aan kleurrijke gerechten, artistieke presentaties en favorieten van je vaste gasten. 
 • Kies gerechten of drankjes met de meeste marge.

Op die manier kunnen de foto’s een onvergetelijke indruk maken op potentiële klanten. 📸🍽️

Weet je even niet welke gerechten je moet kiezen? Wij kunnen ook nog tips geven voor gerechten die trending zijn!

Natuurlijk! We kunnen absoluut je eigen personeel opnemen in de foto’s tijdens de fotosessie. Het toevoegen van je team aan de beelden kan een persoonlijk tintje geven en de gastvrije sfeer van jouw restaurant benadrukken. Zorg ervoor dat je personeel zich comfortabel voelt en er van weet. Misschien kunnen ze zelfs hun favoriete gerechten presenteren!

Natuurlijk! Het betrekken van je trouwe gasten bij deze speciale gelegenheid kan een geweldige manier zijn om hun waardering te tonen en hen te betrekken bij de groei van jouw restaurant. Misschien kun je een selectie van vaste klanten uitnodigen om deel te nemen aan de fotoshoot en hun favoriete gerechten te presenteren. Het creëren van een gezellige en gastvrije sfeer zal zeker bijdragen aan de kwaliteit van de foto’s. 

In totaal kun je rekenen dat we ongeveer 45 min op locatie zijn. Zorg ervoor dat je goed voorbereid bent en geniet van deze bijzondere gelegenheid om je restaurant te laten stralen!

Wij nemen na de inschrijving binnen een aantal dagen nog even contact met je op, maar hier alvast wat punten waar je aan kan denken:

 • Welke gerechten lopen het best? Nu of binnenkort? Denk vooruit. 
 • Welke drankjes lopen het best? Nu of binnenkort? Denk vooruit.
 • Heb je personeel die stralen!? Zouden zijn het leuk vinden om hier aan mee te werken?
 • Zijn er vaste gasten die je kan uitnodigen? Aan wie moet je het eerste denken?

Hier zijn de beschikbare tijdstippen:

 • 10:00-11:00
 • 11:30-12:30
 • 13:00-14:00
 • 14:30-15:30
 • 16:00-17:00 
 • 17:30-18:30

Na jouw aanmelding zullen wij contact met je opnemen om de tijd van ons bezoek af te spreken. We doen ons best om een tijdstip te kiezen dat het beste past bij jouw zaak.